Glömt lösenordet? 

2014-11-08 GCG Auktion Göteborg

Auktion hos Göteborgs Ciklidgrupp (GCG).

Datum: 2014-11-08
Tid för första utrop: ca 11:30
Inlämningstider: 09:00-11:00
Plats: Hulebäcksgymnasiet, Idrottsvägen 2, Mölnlycke.  Vägbeskriving/Karta >>
Lägsta utropspris: 30 kr

OBS 1:  Nytt för i år: Samtliga objekt måste förhandsanmälas här på denna sajt. 

För att förhandsanmäla ditt auktionsgods måste du vara inloggad på denna sajt. Registrera dig och logga in via länkarna längst upp till höger på denna sida. Om du har registrerat dig tidigare men glömt ditt lösenord och/eller ditt användarnamn så använd länken 'Glömt lösenord'. När du loggat in hittar du länk till sidan för registrering under 'Dina sidor'.

Tänk på att inte anmäla för "futtiga" objekt utan har du tre små rötter bunta hellre ihop alla tre och anmäl det som ett enda objekt.

OBS 2: Denna auktion anordnas av Göteborgs Ciklidgrupp (GCG). Registreringsfunktionen för auktionsgods ligger dock på Malmö Akvarieförenings hemsida då GCG använder sig av MAFs on-line registreringssystem för auktionsgods. Alla frågor kring auktionen besvaras av GCG. Allt ansvar för auktionen ligger på GCG.

Mer information på  Göteborgs Ciklidgrupps hemsida.

Väl mött!

Registrerat auktionsgods

Lista med förhandsanmält auktionsgods »

RSS Listan finns även som RSS »